DOE MEE - MY GENERATION

Theaterfirma LINEA REKTA gaat professionele voorstellingen maken met jonge mensen onder de voorstellingsserie MY GENERATION. De serie wordt een vast onderdeel in het programma van het gezelschap, waarmee we 2 producties per seizoen gaan maken. 

"Wij geloven dat de wereld veranderbaar is en investeren in de nieuwe generatie. Het is de nieuwe generatie die kritiek moet uiten op de bestaande denkkaders. Het is de nieuwe generatie die de common sense zal uitdagen. Het is de nieuwe generatie die ervoor zal zorgen dat de wereld verandert en nimmer stagneert. Deze gedachte ligt voor ons ten grondslag aan het maken van professionele voorstellingen met jonge mensen. Zij moeten zich collectief kunnen uitspreken en kunnen vormen tot authentieke denkers. Daarbij is de ontwikkeling van de nieuwe generatie op geen enkele manier incidenteel te noemen. Wij geloven in de lange adem. Wij geloven in duurzame en structurele investering om jonge mensen en nieuwe makers voor geruime tijd te ondersteunen in hun ontwikkeling. Om die reden kiezen we ervoor de serie MY GENERATION een vast onderdeel in ons programma te laten zijn".
Aldus artistiek leider Jordi Kwakkel. 

De eerste productie, MY GENERATION, zullen we maken en spelen in het najaar van 2019. Audities zullen plaatsvinden in juli 2019. Via onze nieuwsbrief, website en social media houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen en praktische zaken. Vanaf mei 2019 is het mogelijk om je via deze website in te schrijven voor de producties. 

Heb je vragen? Stuur gerust een mail naar info@linea-rekta.nl