Iederéén heeft iets te verbergen

C0 IRAA 20230309 04572 splitchannel.posterbannerwebsite copy

Geïnspireerd door de waargebeurde verhalen rond klokkenluiders als Katherine Gun, Julian Assange en Edward Snowden is CTRL_ALT_PRIVACY een zenuwslopende klopjacht over vrijheid en controle.

MEER INFORMATIE

Over spanning die blinde ambitie opwekt Gebaseerd op de waargebeurde en verwoede machtsstrijd tussen Tesla en Edison, is De Grote Stromenoorlog (12+) een bloedstollend verhaal over het najagen van dromen en erkenning. Te zien op locatie in Zwolle van 5 t/m 22 januari. Bestel nu je kaarten!


Meer informatie

Een pijlsnelle en beeldende muziektheatervoorstelling, bomvol concurrentie, verraad en keiharde knaken. Een gitzwarte komedie, wars van moreel besef, dat is Carrousell: de zwanenzang van het neoliberalisme. 

Meer informatie


Theaterfirma LINEA REKTA is een geëngageerd theatergezelschap in Oost-Nederland dat belangwekkend en actueel theater maakt met de nieuwe generatie. Wij creëren fysieke muziektheaterproducties op locatie die gespeeld worden door jonge mensen en gemaakt door een nieuwe generatie theatermakers. 

LINEA REKTA hanteert een fysieke werkwijze en creëert nieuwe theaterteksten en nieuw gecomponeerde stukken. Volgens de Theaterfirma is nieuw materiaal het best in staat om de huidige tijdsgeest van repliek te voorzien en aan te tonen dat de wereld veranderbaar is.

SLUIT JE AAN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste info over nieuwe voorstellingen, korting en extra’s!

 

E-mail adres: