Theaterfirma LINEA REKTA is een geëngageerd theatergezelschap in Oost-Nederland dat actueel theater maakt met de nieuwe generatie. Wij creëren fysieke muziektheaterproducties op locatie die gespeeld worden door jonge mensen en gemaakt door een nieuwe generatie theatermakers. 

LINEA REKTA hanteert een fysieke werkwijze en creëert nieuwe theaterteksten en nieuw gecomponeerde stukken. Volgens de Theaterfirma is nieuw materiaal het best in staat om de huidige tijdsgeest van repliek te voorzien en aan te tonen dat de wereld veranderbaar is.

MEER OVER ONZE AUDITIES

Iederéén heeft iets te verbergen

IRAA 20230309 04493 split channel.bannersmall1

CTRL_ALT_PRIVACY is een audiovisuele theaterervaring. Een thriller over één van de grootste vraagstukken van het afgelopen en komende decennium: onze digitale privacy. Een zenuwslopende klopjacht over vrijheid en controle.

BESTEL KAARTEN
MEER INFORMATIE

Over spanning die blinde ambitie opwekt Gebaseerd op de waargebeurde en verwoede machtsstrijd tussen Tesla en Edison, is De Grote Stromenoorlog (12+) een bloedstollend verhaal over het najagen van dromen en erkenning. Te zien op locatie in Zwolle van 5 t/m 22 januari. Bestel nu je kaarten!


Meer informatie

Een pijlsnelle en beeldende muziektheatervoorstelling, bomvol concurrentie, verraad en keiharde knaken. Een gitzwarte komedie, wars van moreel besef, dat is Carrousell: de zwanenzang van het neoliberalisme. 

Meer informatie


SLUIT JE AAN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste info over nieuwe voorstellingen, korting en extra’s!

 

E-mail adres: