Introtekst:

Acteur
Tom Strik is acteur, schrijver en spoken word artiest. Tom is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, samenwerkingen en combinaties binnen spoken word en muziek.

Tom2

Fotocredits: Nortoir

Hij is oprichter van de elektronische live-act SPROKEN. Zij combineren spoken word met elektronische muziek. Tom is aangesloten bij Spoken Agency. Hier is hij o.a. werkzaam als voice-over en schrijft voor commerciële doeleinden.

Verder organiseert hij evenementen (o.a. OPEN Woorden in de Helling), verzorgt de boekingen voor verschillende artiesten onder de naam Strik de Boeker, schrijft liedjes, geeft les, maakt grapjes, is barman, kan vuurspuwen en werd in 2019 genomineerd voor de Martin Luther King Spoken Word Award.

Tom was betrokken bij de oprichting van LINEA REKTA in 2015. Tom begon als artistieke ondersteuning en acteur. Hij speelde in dat jaar in de debuut voorstelling van de firma ‘INFERNUM’. In 2016 was hij te zien in ‘Lights of Warsaw’ en deed hij de regie assistentie van ‘SMILE’. Datzelfde jaar maakte hij ook de festivalvoorstelling ‘UNDER PRESSURE’.

Vervolgens was Tom te zien in ‘The Man Who Saved the World’ en in ‘SJAKOO’ in 2019 en 2020.

Wil je Tom beter leren kennen? Milou van Hirtum maakte een kort portret van Tom.

Kanalen
Instagram | Facebook  | Website  

terug naar over LINEA REKTA