Introtekst:

Acteur
Mauro Casarini (1996) is acteur en componist/sound designer die in 2019 is afgestudeerd aan ArtEZ voor de opleiding Muziektheater. In 2019/2020 speelde Mauro de rol Sjakoo in de gelijknamige voorstelling van Linea Rekta.

mauro2

Mauro heeft zich opgeleid tot een sterk fysiek en muzikale speler en heeft een fascinatie voor elektronische muziek. ''Voor mij gaan muziek en fysiek hand in hand met elkaar. Als speler vind ik het interessant om mijn lichaam als een instrument te beschouwen. Er is fysiek veel mogelijk om bepaalde emoties of spanningen over te laten komen voor de kijker. Waar zit fysiek gezien de spanning en wat levert dat op een emotioneel vlak op voor de kijker? En op welk moment kan die spanning losgelaten worden? Datzelfde zoek ik ook in het maken/uitvoeren van muziek''

Naast het spelen in Sjakoo bij Linea Rekta werkte Mauro mee aan producties als: Continenten – De Mart van Berckel Groep & De Nieuwe Oost, CARRY/JUMP/CATCH – The Poetic Disaster Club, Het Geluid van Zuid – Ruimtekoers en brengt hij muziek uit onder de naam MAÜ.