Afdrukken
Categorie: Over Linea Rekta
Introtekst:

My Future is de jongerenraad van Theaterfirma LINEA REKTA. De raad denkt mee als adviseur, redacteur en ambassadeur met alle activiteiten van Theaterfirma LINEA REKTA.

Maandelijks vergadert de raad met het kernteam en vertegenwoordigt zij actief de nieuwste generatie. De samenstelling van My Future verandert jaarlijks. De leden van My Future houden zich tijdens het theaterseizoen bezig met het beleid en de voorstellingen van Theaterfirma LINEA REKTA en maatschappelijk culturele ontwikkelingen of initiatieven in de omgeving. Daarnaast is de raad de schakel tussen het kernteam en de jonge acteurs. Heb je vragen, suggesties of idee├źn voor My Future? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 "Het is de nieuwe generatie die kritiek moet uiten op de bestaande denkkaders. Het is de nieuwe generatie die de common sense zal uitdagen. Het is de nieuwe generatie die ervoor zal zorgen dat de wereld verandert en nimmer stagneert."
- Uitgangspunt Theaterfirma LINEA REKTA