SJAKOO

In de ratrace van de vrije markt, tussen vraag en aanbod en een excessieve graaicultuur, vinden we Bas. Bas staat op het punt om senior accountmanager te worden als hij de illustere Sjakoo ontmoet en zijn leven een onverwachte en radicale wending neemt.

Wanhopig volgt Bas de sporen van Sjakoo, op zoek naar een gebalanceerde uitweg. In een zoektocht vol ontmoetingen, herinneringen en jeugdliefdes, waar gedanst en gezongen wordt, ontvouwt zich langzaam de belevingswereld van Bas. Zijn reis door deze nieuwe, surrealistische wereld voelt als duik in een overrompelende draaikolk zonder einde. Iedereen die hij tegenkomt lijkt precies te weten wat te doen. Waarvoor ze staan.

Terwijl Bas de excessieve graaicultuur van zich af probeert te schudden, blijven de problemen zich opstapelen. Er lijkt maar één persoon nodig om balans te vinden. Bas zelf.

Sjakoo is een overrompelende droomvlucht over verzet en idealen.
Een zoektocht naar nuance in extreme tijden.  

Bestel nu je kaarten voor Sjakoo! Te zien van 27 december 2019 t/m 5 januari 2020 aan de Grote Voort 8 in Zwolle. Deze locatie is onderdeel van de Creatieve Coöperatie Zwolle en beschikt over een rauwe theaterzaal met foyer. Van de foyer maken we dankbaar gebruik voor een gezellig drankje (let op contante betaling). Na afloop na de voorstelling draaien we toepasselijke muziek en is er alle ruimte nog even gezellig na te praten. Een compleet avondje uit dus. Kaarten kosten € 12,50 (inclusief servicekosten). Leeftijdsadvies: 12 jaar en ouder. 

SPEELDATA

27 december 2019 | 20.00 uur (première) 
28 december 2019 | 20.00 uur 
29 december 2019 | 15.00 uur 
3 januari 2020 | 20.00 uur
4 januari 2020 | 20.00 uur
5 januari 2020 | 15.00 uur

Locatie 
Theaterwerkplaats Grote Voort 
Creatieve Coöperatie Zwolle

Grote Voort 8
8041 AM Zwolle

CAST EN CREW

Regie: Jordi Kwakkel
Tekst: Amro Kasr 
Muziek: Thomas Bernhard Hengeveld
Vormgeving: Eva Dijksman
Productieleiding: Meron Reijersen

Regie assistentie: Sophie Cohlen 
Dramaturgie: Sarah Kriek 
Techniek: Iwan Kolk
Decorbouw: Bas Verduijn
Fotografie en trailer: Charlie Feld

Grafische vormgeving: Eva Dijksman 
PR & communicatie: Anke Bosch 
Zakelijke leiding: Meron Reijersen 
Artistieke leiding: Jordi Kwakkel

Spel: Tom Strik, Mauro Casarini, Julia den Ouden, Manoah de Haan, Pim Dekker, Sanne Cival, Myrthe Brinckmann, Daniëlle Drost, Mara Felix.