Introtekst:

Zakelijk leider
Anouk van Geffen is per oktober 2020 de nieuwe zakelijk leider van Theaterfirma LINEA REKTA. 
Met een brede kennis van de culturele sector en ervaring voor én achter de schermen, levert Anouk een belangrijke bijdrage aan het gezelschap. 

Anouk website2
Anouk komt per oktober 2020 ons team versterken als zakelijk leider. Anouk staat te popelen om te beginnen en hoopt nog meer jong talent en nieuwe makers een podium te bieden, want zij zijn de generatie van de toekomst!

"Van jongs af aan speelt theater een grote rol in mijn leven en zet ik me zowel voor als achter de schermen in, met en voor verschillende doelgroepen in de culturele sector. Door mijn creatieve achtergrond weet ik als zakelijk leider inmiddels de juiste vertaalslag te maken tussen de ideeën van de artistiek leider en de aansluiting hiervan op het cultuurbeleid.

Het is mijn passie om zowel op inhoudelijk niveau als organisatiebreed blijvende groei mogelijk te maken. LINEA REKTA heeft de afgelopen jaren een hele mooie aanzet gemaakt tot deze groei en ik kijk er enorm naar uit om dit voort te zetten. Natuurlijk met als doel om nog meer jong talent en nieuwe makers een podium te bieden, want zij zijn de generatie van de toekomst!"