Introtekst:

Lees meer over de maatregelen die we getroffen hebben rondom corona. 

Beste bezoeker,

Wij zijn heel blij te zien dat je interesse hebt in een voorstelling van Theaterfirma LINEA REKTA. Om jouw gezondheid en de gezondheid van onze spelers en het team te waarborgen hebben we de nodige maatregelen getroffen. De maatregelen wijzen zichzelf wanneer je de voorstelling komt bezoeken. Ook zal één van onze medewerkers je ter plekke instructies geven.

Desalniettemin schetsen we graag een beeld van de genomen maatregelen, om het bezoek aan De opkomst van De Uil in alle veiligheid en gezondheid te laten verlopen.

Routing en hygiëne
Bij binnenkomst wordt u verzocht uw handen te desinfecteren. Via looproutes en éénrichtingsverkeer zorgen we ervoor dat eenieder de 1.5 meter kan waarborgen. De zitplaatsen worden na iedere voorstelling gereinigd, evenals alle contactoppervakten.

Rijvorming en horeca
Om rijvorming te voorkomen, ontvangt u een tijdsslot waarop u verwacht wordt en naar uw stoel wordt gebracht. Daarnaast kunt u een drankje bestellen vanaf uw zitplaats; zo voorkomen we tevens rijvorming bij de bar. Het is alleen mogelijk om met de PIN te betalen.

Zitplaatsen
Iedereen krijgt een vaste zitplaats en wordt verzocht de gehele voorstelling te blijven zitten. Bij het kopen van uw tickets kunt u kiezen voor een 1,2 of 3-zits, afhankelijk van uw groepssamenstelling; één huishouden of allen onder de 18 jaar. De zitplaatsen zijn geplaats op 1.5 meter van andere huishoudens.

Dank voor uw medewerking en we wensen u een heel fijne voorstelling.

Het team van Theaterfirma LINEA REKTA.

> Ga naar de voorstelling 'De Opkomst van De Uil'