Introtekst:

Op deze pagina verzamelen we de publieksreacties op de audiovisuele theaterervaring CTRL_ALT_PRIVACY. 

Natuurlijk is er maar één manier om CTRL_ALT_PRIVACY ten volle te beleven; komen kijken! Maar soms is het ook erg leuk om reacties van anderen te lezen. Daarom verzamelen we op deze pagina zoveel mogelijk reacties van bezoekers die binnenkomen op het off- en online gastenboek. 

"Unieke, prachtige, bijna filmische voorstelling die je aan het denken zet. Een beleving als geen ander. Ga dit zien!!" 

"Ik ben er stil van.... heb van begin tot eind (echt!) ademloos gekeken!" 

"Mooi en verontrustend verhaal; fantastisch gespeeld!"

"Ik heb genoten van opzet, muziek, spel en verhaal. Thema super actueel. De voorstelling stelde rake, scherpe vragen wat mij betreft en verontrustte op de goede manier." 

"Technisch hoogstandje. Wat een timing! Complimenten!" 

"Stof tot nadenken. Prachtig gedaan."

"Indrukwekkende voorstelling bijgewoond van Theaterfirma LINEA REKTA die tijdelijk hun productie CTRL_ALT_PRIVACY spelen in de Spoorzone Zwolle. Actuele thematiek, goed spel en slim gebruik van immersieve theatertechnieken. De moeite van een bezoekje zeker waard!" 

"We wachted something amazing. Thanks!" 


" Ik vond het echt een beleving. Zoveel effecten. Het geluid door de koptelefoon. Het beeld. Goed gespeeld en van begin tot eind spannend. Daarbij maakte het dicht op de spelers zitten het heel intiem. Twee kanten beleving maakte dat het heel leuk is om later met andere bezoekers te vergelijken hoe je het stuk dan ervaart. Niks dan complimenten."

"Het was waanzinnig mooi. Echt de moeite waard."

"Prachtige effecten, goed spel, mooie beleving. Top!" 

"Heel erg genoten!" 

"Een tour waard" 

"Techniek en het decor zijn een prachtige opmaat naar het spel door de zes jonge acteurs. Origineel, spannend en met een pakkende monoloog door Aniek Stokkers. Je wordt als toeschouwer direct in het dilemma van individuele vrijheid en privacy tegen over veiligheid en controle getrokken en zo word je deelgenoot gemaakt en ben je onderdeel van de voorstelling. 
Aan welke kant sta jij? Word je keuze anders als het echt persoonlijk wordt, neem je verantwoordelijkheid voor jouw keuze, hebben we nog een keuze? Gaat het kijken want dit is echt een bijzondere voorstelling." 

"Waanzinnig goed!" 


"Stemt tot nadenken en maakt me blij en hoopvol zo'n onderwerp door jonge mensen. Genoten! Dank!"

"Mooi uitgedacht en opgezet toneelstuk waar ik geboeid heb geluisterd naar spelers en spel. Zeer de moeite waard." 

"Een boeiende en zeer actuele voorsteling. Mooi script met verrassend plot en met goed acteerwerk. 
Zeer van genoten en zeker aan te bevelen. Gaat dat zien!"