Introtekst:

Annely Noeverman wordt assistent zakelijk leider voor LINEA REKTA. Je kunt haar kennen van onze eerdere voorstellingen Carrousell en De Grote Stromenoorlog. Lees je mee? 

Ze is al even bezig, maar toch stellen we haar nog graag aan jullie voor!
In aanloop naar het nieuwe seizoen versterkt Annely Noeverman namelijk de dagelijkse leiding van Theaterfirma LINEA REKTA als assistent zakelijk leider. Samen met artistiek leider Jordi Kwakkel en zakelijk leider Anouk van Geffen houdt Annely zich bezig met alle organisatorische en financiële zaken die voorbij komen. De komende periode ga je Annely dus vaker in deze functie tegenkomen. 

Annely kan niet wachten op het nieuwe seizoen en hoopt nog meer jong talent en nieuwe makers een podium te bieden, want zij zijn de generatie van de toekomst!

"Op m’n zesde zag ik de voorstelling ‘Pipi Langkous’ in het theater met m’n moeder. En sindsdien ben ik verknocht aan theater. Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik zeker dat ik verder wilde in het theater. Inmiddels heb ik ervaring als theaterdocent, theatermaker, productieleider en producent. Ik werk graag met verschillende doelgroepen in en buiten de culturele sector. Je kent mij misschien van The Young Ones, waar ik als tiener gespeeld heb en later doorgegroeid ben naar productieleider. Ook was ik eerder betrokken bij de LINEA REKTA voorstellingen Carrousell enDe Grote Stromenoorlog.

 Het is inspirerend om te zien hoe LINEA REKTA de afgelopen jaren een prachtige groei heeft doorgemaakt en ik kijk er ontzettend naar uit om daar aan bij te dragen. Natuurlijk met als doel om nog meer jong talent en nieuwe makers een podium te bieden. Ik weet nog goed hoe leerzaam ik het vond om zelf op de  planken te mogen staan als jong mens. Het gevoel een stem te hebben en samen een krachtige, actuele boodschap voor het voetlicht te brengen, dat gun ik veel meer jonge mensen in deze regio. Op naar heel veel inspirerende voorstellingen en prachtprojecten!

Heb je een vraag aan Annely of wil je eens kennismaken?
Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.