• Introtekst:

    Op deze pagina verzamelen we de publieksreacties op het muziektheaterspektakel Voorbij de Heuvel.

Natuurlijk is er maar één manier om Voorbij de Heuvel ten volle te beleven; komen kijken! Maar soms is het ook erg leuk om reacties van anderen te lezen. Daarom verzamelen we op deze pagina zoveel mogelijk reacties van bezoekers die binnenkomen op het off- en online gastenboek. 

"Een absolute aanrader!"

"Voorbij de Heuvel was een fantastische mooie voorstelling. Echt heel goed!"

"Wat een mooie voorstelling was het! Echt heel gaaf. Het fysieke spel, gebruik van de ruimte, het samenspel, alles zat heel mooi in elkaar." 

“Wauw wauw wat een geweldige voorstelling. Door het decor waande ik me in de velden. De mooie licht en geluid effecten. De hond en de auto. De prachtige kostuums waardoor je precies wist met welk konijnenvolk je te maken had. En dan de muziek... het leek of ik in de Efteling was. De live fluit erbij en het zingen...prachtig. Zo knap bedacht en heel goed uitgevoerd. Wat gebeurd er veel. Dikke complimenten.” 

"Geweldig!!! 10/10."

"Kippenvel van de prachtige muziek!"

"Een ontzettend mooi, dynamisch en enerverend stuk. Bijzonder goed acteerwerk en prachtige muziek. Chapeau!" 

“Wat een geweldige fantasievolle voorstelling! Prachtig gespeeld, gezongen en vormgegeven. We hebben er van genoten.”

Ontzettend genoten van een zeer mooie voorstelling. Chapeau voor alle mensen die hebben mee geholpen om deze voorstelling tot zo'n groot succes te maken.” 

"Supervette voorstelling!"

“Supermooie voorstelling. Ik was met mijn meiden van 13 en 16. Ze hebben van te voren het boek gelezen en waren zeer enthousiast over de voorstelling. Kostuums zeer goed bedacht, de verschillende personages herkenbaar neergezet. Met name de vogel vonden ze geweldig. Omdat we pay what you can ticket hadden, heb ik hen laten bepalen wat het waard was. Dat zat ruim boven de ticketprijs.Echt mooi uitgevoerd!!!”

"Magische voorstelling. Decor, spel & zang. Absoluut fantastisch. Wat een parel!" 

"Vanaf het eerste moment opgezogen in het verhaal. Fan-tas-tisch!" 


“We werden meegenomen in de reis en de avonturen van de konijnen. Mooi om te zien dat het originele verhaal gevolgd werd. De emotie werd goed overgebracht. De acteurs passen goed bij de personages. De aanvulling met live muziek maakte de voorstelling compleet.

Goede communicatie vooraf ivm meenemen van dekentjes en warme kleding.” 

"Veel emoties gevoeld."

"Super mooi stuk met geweldige muziek. Mooie rollen ook. Voor herhaling vatbaar!"

"Supermooie kostuums, prachtige muziek, top stuk"  

"Geweldig genoten. Wat een talent! Muziek, spel, kostuums, verhaal! Complimenten."

"We hebben enorm genoten van de voorstelling! Het enthousiasme spatte ervan af. Prachtige decoroplossingen en mooie passende muzikale omlijsting. Alles werd met veel zorg en professionaliteit gebracht! Geweldig!"

"Linea Rekta flikt het weer, want ook bij Voorbij de heuvel klopt alles als een bus: prachtige muziek, geweldige zang en dans, goed en energiek acteerwerk van zowel de ervaren als beginnende acteurs, mooie oplossingen qua decor en kostuums, licht en geluid dik in orde..
Daarom, sponsoren en subsidieverleners, trek de portemonnee, want deze voorstelling(en) verdienen een veel betere tribune!
Een groot compliment aan de makers en respect voor alle arbeid die hier verricht is. We hebben genoten!"


"Wat een INDRUKWEKKEND stuk, allemaal talenten stuk voor stuk."

 "Kostuums! Muziek! Toneelbeeld! Spel! Genoten van jullie voorstelling. Dank!" 

SLUIT JE AAN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste info over nieuwe voorstellingen, korting en extra’s!