Introtekst:

27 november 2019

Bestel nu je kaarten voor de nieuwe muziektheatervoorstelling SJAKOO.

Meer informatie over de voorstelling

In de Ratrace van de vrije markt, tussen vraag en aanbod en een excessieve graaicultuur, vinden we Bas. Bas staat op het punt om senior accountmanager te worden als hij de illustere Sjakoo ontmoet en zijn leven een onverwachte en radicale wending neemt.

Wanhopig volgt Bas de sporen van Sjakoo, op zoek naar een gebalanceerde uitweg. In een zoektocht vol ontmoetingen, herinneringen en jeugdliefdes, waar gedanst en gezongen wordt, ontvouwt zich langzaam de belevingswereld van Bas. Zijn reis door deze nieuwe, surrealistische wereld voelt als duik in een overrompelende draaikolk zonder einde. Iedereen die hij tegenkomt lijkt precies te weten wat te doen. Waarvoor ze staan.

Terwijl Bas de excessieve graaicultuur van zich af probeert te schudden, blijven de problemen zich opstapelen. Er lijkt maar één persoon nodig om balans te vinden. Bas zelf.

Sjakoo is een overrompelende droomvlucht over verzet en idealen.
Een zoektocht naar nuance in extreme tijden.
Bestel nu je kaarten voor Sjakoo! Te zien van 27 december 2019 t/m 5 januari 2020 aan de Grote Voort 8 in Zwolle. Deze locatie is onderdeel van de Creatieve Coöperatie Zwolle en beschikt over een rauwe theaterzaal met foyer. Van de foyer maken we dankbaar gebruik voor een gezellig drankje (let op contante betaling). Na afloop na de voorstelling draaien we toepasselijke muziek en is er alle ruimte nog even gezellig na te praten. Een compleet avondje uit dus. Kaarten kosten € 12,50 (inclusief servicekosten). Leeftijdsadvies: 12 jaar en ouder.