Introtekst:

Lees meer over de maatregelen die we getroffen hebben rondom corona. 

Beste bezoeker,

Wij zijn heel blij te zien dat je interesse hebt in een voorstelling van Theaterfirma LINEA REKTA. Om jouw gezondheid en de gezondheid van onze spelers en het team te waarborgen hebben we de nodige maatregelen getroffen. De maatregelen wijzen zichzelf wanneer je de voorstelling komt bezoeken. Ook zal één van onze medewerkers je ter plekke instructies geven.

Desalniettemin schetsen we graag een beeld van de genomen maatregelen, om het bezoek aan onze voorstellingen in alle veiligheid en gezondheid te laten verlopen. Graag benadrukken we dat deze maatregelen van kracht zijn op de Grote Voort te Zwolle. Met Mrs. God staan we in meerdere theaters. In dat geval vragen we u de coronamaatregelen van het theater te volgen. 

Routing en hygiëne
Bij binnenkomst wordt u verzocht uw handen te desinfecteren. Via looproutes en éénrichtingsverkeer zorgen we ervoor dat eenieder de 1.5 meter kan waarborgen. De zitplaatsen worden na iedere voorstelling gereinigd, evenals alle contactoppervakten.

Rijvorming
Om rijvorming te voorkomen, ontvangt u een tijdsslot waarop u verwacht wordt en naar uw stoel wordt gebracht. 

Zitplaatsen
Iedereen krijgt een vaste zitplaats en wordt verzocht de gehele voorstelling te blijven zitten. Bij het kopen van uw tickets kunt u kiezen voor een 1, of 2-zits, afhankelijk van uw groepssamenstelling; één huishouden of allen onder de 18 jaar. De zitplaatsen zijn geplaats op 1.5 meter van andere huishoudens.

Natuurlijk geldt: houd 1.5 meter afstand en blijf thuis bij klachten. 

Wat als de maatregelen van het RIVM aangescherpt worden?
Als wij de voorstelling niet meer kunnen spelen, dan schuiven wij deze door naar een andere datum. Kun je dan niet, dan krijg je gegarandeerd je geld terug! Dit geldt voor de voorstellingen aan de Grote Voort. Met Mrs. God staan we in meerdere theaters. In dat geval gelden de voorwaarden van het desbetreffende theater.

Dank voor uw medewerking en we wensen u een heel fijne voorstelling.

Het team van Theaterfirma LINEA REKTA.

> Ga naar de voorstelling 'Mrs. God'