Introtekst:

Per oktober 2020 draagt Meron Reijersen haar taken als zakelijk leider van Theaterfirma LINEA REKTA over aan Anouk van Geffen.

Anouk staat te popelen om te beginnen en hoopt nog meer jong talent en nieuwe makers een podium te bieden, want zij zijn de generatie van de toekomst!

Meron over de overdracht:
"LINEA REKTA is de afgelopen twee jaar ontzettend hard gegroeid. Een groei waar ik erg trots op ben. Met deze groei is tevens de tijd gekomen om het stokje van zakelijk leider door te geven aan iemand die deze groei verder kan uitbouwen, samen met Jordi Kwakkel. Ik weet zeker dat Anouk daarvoor de geschikte persoon is.

Het was een genot om samen met alle medewerkers aan dit mooie gezelschap te werken, en dat is ook de reden dat ik nog niet van het toneel verdwijn. Ik wil iedereen bedanken voor alle fijne samenwerkingen in de afgelopen jaren."

Over Anouk:
"Van jongs af aan speelt theater een grote rol in mijn leven en zet ik me zowel voor als achter de schermen in, met en voor verschillende doelgroepen in de culturele sector. Door mijn creatieve achtergrond weet ik als zakelijk leider inmiddels de juiste vertaalslag te maken tussen de ideeën van de artistiek leider en de aansluiting hiervan op het cultuurbeleid.

Het is mijn passie om zowel op inhoudelijk niveau als organisatiebreed blijvende groei mogelijk te maken. LINEA REKTA heeft de afgelopen jaren een hele mooie aanzet gemaakt tot deze groei en ik kijk er enorm naar uit om dit voort te zetten. Natuurlijk met als doel om nog meer jong talent en nieuwe makers een podium te bieden, want zij zijn de generatie van de toekomst!"

Meron blijft de komende tijd een adviserende rol hebben, zodat alle taken goed overgedragen kunnen worden. Daarnaast blijft Meron betrokken bij Theaterfirma LINEA REKTA als producent. We kijken de komende periode uit naar deze fijne, nieuwe samenwerkingen!