Introtekst:

23 oktober 2020 | Wij zijn al weer druk met onze nieuwste voorstelling: Mrs. God! Een voorstelling met iets extra's. Want ondanks dat we nog steeds te maken hebben met de maatregelen rondom Covid-19, spelen we deze voorstelling in meerdere theaters in Overijssel. En dat is best spannend, maar we hebben er zo veel zin in!

Mrs. God is een energieke en beeldende muziektheatervoorstelling voorzien van indringende livemuziek, flitsende lichten en melancholische verhalen. Volledig geplaatst in het mannelijke perspectief proberen drie iconische vrouwen; Maria Magdalena, Maria van Nazareth en Mrs. God, te ontsnappen aan iets wat zij nooit waren. De drie jonge vrouwen staan op. Het is tijd voor verandering… Meer informatie over de voorstelling vind je hier.

Op vrijdag 20 november gaat de voorstelling in première. Omdat we, vanwege Covid-19, maar een beperkt aantal plekken hebben, is het aantal plekken voor die avond al uitverkocht. Zaterdag 21 november (20.00 uur) en zondag 22 november (15.00 uur) spelen we de voorstelling aan de Grote Voort in Zwolle. Kaarten zijn vanaf nu te koop! Onze laatste voorstelling, De Opkomst van De Uil, was 10x helemaal uitverkocht. Zorg dus dat je er snel bij bent!

De kaartverkoop van de eerste theaters in Overijssel zijn ook gestart. Op 27 november 2020 om 20.30 uur staan we in Schouwburg Hengelo (klik voor kaarten) en vrijdag 18 december om 19:00 en 21.00 uur in het Vestzaktheater in Enschede. Ook hier zijn al kaarten voor te koop.

Verder spelen we de voorstelling op:
10 dec. | Kampen
9 jan. | Deventer
11 jan. | Zwolle
12 jan. | Zwolle