Introtekst:

Vanaf nu zijn kaarten te koop voor onze nieuwe muziektheatervoorstelling Carrousell. Kies jij voor Economy, Business of First Class?

Een pijlsnelle en beeldende muziektheatervoorstelling, bomvol concurrentie, verraad en keiharde knaken. Een gitzwarte komedie, wars van moreel besef, dat is Carrousell: de zwanenzang van het neoliberalisme. Lees meer

Achtergrond en speeldata
Carrou
sell is in slechts 13 dagen gemaakt met 8 jonge theatertalenten en kunstvakstudenten van ArtEZ Zwolle. Op 9 juli gaat de voorstelling in première in de Theaterwerkplaats Grote Voort te Zwolle. Carrousell speelt tien keer en is te zien op 9 juli, 10 juli, 11 juli, 16 juli, 17 juli en 18 juli 2021. Kaarten zijn vanaf nu te koop! 

Verschillende kaarten
Je kunt bij de aanschaf van je kaartje kiezen tussen 3 verschillende prijsklassen; First, Business en Economy Class. Kies je voor First Class? Dan zit je vooraan en heb je het beste zicht. Liever Business Class? Ook niet verkeerd; voor jou is een plekje op de tweede rij gereserveerd. Kies je voor Economy Class, dan zit je achteraan. 

Koop direct kaarten