Introtekst:

Voor de nieuwe locatievoorstelling De Grote Stromenoorlog zijn we op zoek naar een jonge freelance marketeer voor gemiddeld 4 uur per week (0,1 fte).   

Theaterfirma LINEA REKTA
Theaterfirma LINEA REKTA is een geëngageerd theatergezelschap in Oost-Nederland dat actueel theater maakt met de nieuwe generatie. Wij creëren fysieke muziektheaterproducties op locatie die gespeeld worden door jonge mensen en gemaakt door een nieuwe generatie theatermakers. LINEA REKTA hanteert een fysieke werkwijze en creëert nieuwe theaterteksten en nieuw gecomponeerde stukken. Volgens ons is nieuw materiaal het best in staat om de huidige tijdsgeest van repliek te voorzien en aan te tonen dat de wereld veranderbaar is.

Voorstelling: 
De Grote Stromenoorlog is een fysieke muziektheatervoorstelling die zal spelen op locatie te Zwolle. Een ijzingwekkende thriller over een energiebron die ons allemaal en iedere dag aangaat: elektriciteit. De jaren 80 van de 19e eeuw: er vindt een verwoede machtsstrijd plaats in Amerika. Gevestigd uitvinder Thomas Edison, ondernemer George Westinghouse en onbekend uitvinder Nikola Tesla raken verwikkeld in een wedloop naar de meest duurzame en veiligste stroomdistributie. Hoewel Westinghouse en Tesla met de beste variant komen, is Edison verreweg de bekendste uitvinder geworden. Edison weet door schade en schande Westinghouse en Tesla uit de meeste geschiedenisboeken te weren en voor zichzelf ongekende bekendheid te vergaren. De Grote Stromenoorlog is een nieuw geschreven voorstelling met een nieuwe compositie. In opdracht van LINEA REKTA tekenen Mick Lindo en Thomas Bernhard Hengeveld voor de tekst en compositie. De voorstelling wordt gespeeld door 25 jonge theatertalent uit Overijssel. 

Wij zoeken:
Een marketeer die enthousiast wordt van onze manier van werken en in overleg met de dagelijkse leiding de marketingstrategie voor De Grote Stromenoorlog verder wil ontwikkelen en uitvoeren. We zijn expliciet op zoek naar een persoon die het inhoudelijk meedenken niet schuwt en open staat voor alternatieve marketingkanalen – iemand die de ongebaande paden graag verkent. Voor dit project zoeken we een persoon voor gemiddeld 4 uur per week (0,1 fte) van oktober 2022 t/m januari 2023. Wanneer het werken wederzijds bevalt, gaan we heel graag in gesprek over het vervolgen van de samenwerking in 2023 en 2024. Kennis van het culturele veld in Zwolle en Overijssel is een pré. Tevens gaat onze voorkeur uit naar een jong persoon (<40).    

Werkzaamheden:
• Sparringpartner voor de dagelijkse leiding
• Uitdenken van marketingstrategie De Grote Stromenoorlog 
• Uitvoeren van marketingstrategie De Grote Stromenoorlog
• Bijdragen aan de branding van LINEA REKTA

Functie eisen: 
• Relevante opleiding en/of ervaring. 
• Pro-actieve houding
• Goede communicatieve vaardigheden
• Houdt van een uitdaging 
• Hands-on mentaliteit

We bieden:
• Een plek in een dynamisch, jong en eigenzinnig gezelschap.
• Vergoeding volgens CAO Toneel en Dans, schaal 5.
• Functie als zzp-er
• Mogelijke verlenging en uitbreiding van de werkzaamheden na afloop van projectperiode (in overleg)

Interesse
Motivatiebrief en cv kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt reageren op de vacature tot en met 16 oktober 2022. Gesprekken vinden plaats op 20 of 21 oktober. Voor meer informatie over Theaterfirma LINEA REKTA verwijzen we je graag door naar onze website www.linea-rekta.nl